ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
FŐZÉS
3
perc
HOZZÁVALÓK
- 236 milliliter víz
- 473 milliliter vaníliás mandulatej
- 80 gramm őrölt zab
- 1 fahéjrúd
- ½ teáskanál só
- 30 gramm szárított áfonya
- 1 nagy zöld alma, kimagozva és nagy darabokra vágva
- Méz, a tetejére csurgatva
ELKÉSZÍTÉS
1. TEGYÜK az összes hozzávalót a COSORI gyorsfőző belső edényébe.
2. HELYEZZÜK a fedőt a pressure cooker tetejére.
3. VÁLASSZUK ki a Oatmeal/Porridge (Zabpehely/ Kása) functiót, kapcsolja ki a Keep Warm (Melegen tartás) functiót, állítsuk a nyomást magasra, az időt 3 percre, majd nyomjuk meg a Start gombot.
4. HAGYJUK a nyomást lecsökkenni természetes módon úgy, hogy a gyorsfőzőt magára hagyjuk, amíg az úszószelep a fedélllel egy szintbe nem kerül. A maradék nyomás megszüntetéséhez toljuk a gőzkioldó kapcsolót a Vent állásba.
5. NYISSUK ki óvatosan a fedelet, és keverjük össze a zabkását.
6. TÁLALJUK egy csepp mézzel leöntve.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!