Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Almás áfonyás zabkása

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

FŐZÉS
3
perc

HOZZÁVALÓK

  • 236 milliliter víz
  • 473 milliliter vaníliás mandulatej
  • 80 gramm őrölt zab
  • 1 fahéjrúd
  • ½ teáskanál só
  • 30 gramm szárított áfonya
  • 1 nagy zöld alma, kimagozva és nagy darabokra vágva
  • Méz, a tetejére csurgatva

ELKÉSZÍTÉS

1. TEGYÜK az összes hozzávalót a COSORI gyorsfőző belső edényébe.

2. HELYEZZÜK a fedőt a pressure cooker tetejére.

3. VÁLASSZUK ki a Oatmeal/Porridge (Zabpehely/ Kása) functiót, kapcsolja ki a Keep Warm (Melegen tartás) functiót, állítsuk a nyomást magasra, az időt 3 percre, majd nyomjuk meg a Start gombot.

4. HAGYJUK a nyomást lecsökkenni természetes módon úgy, hogy a gyorsfőzőt magára hagyjuk, amíg az úszószelep a fedélllel egy szintbe nem kerül. A maradék nyomás megszüntetéséhez toljuk a gőzkioldó kapcsolót a Vent állásba.

5. NYISSUK ki óvatosan a fedelet, és keverjük össze a zabkását.

6. TÁLALJUK egy csepp mézzel leöntve.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link