Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Almás rétes

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

Töltelék

  • 6 db alma
  • 100 g cukor
  • 10 g fahéj
  • 5 g só

Tészta

  • 1 csomag rétestészta
  • 100 g vaj

ELKÉSZÍTÉS

1. Hámozzuk meg az almát, majd reszeljük le, vigyázzunk, hogy a magház ne kerüljön bele, keverjük össze a sóval, cukorral és fahéjjal

2. Olvasszuk meg a vajat, és kenjük meg a rétestésztát laponként.

3. Tegyük az alma tölteléket a rétestésztára, majd tekerjük fel

4. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 10percre és süssük meg a rétest

5. Hagyjuk kihűlni, majd recés késsel vágjuk fel

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link