ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
Töltelék
- 6 db alma
- 100 g cukor
- 10 g fahéj
- 5 g só
Tészta
- 1 csomag rétestészta
- 100 g vaj
ELKÉSZÍTÉS
1. Hámozzuk meg az almát, majd reszeljük le, vigyázzunk, hogy a magház ne kerüljön bele, keverjük össze a sóval, cukorral és fahéjjal
2. Olvasszuk meg a vajat, és kenjük meg a rétestésztát laponként.
3. Tegyük az alma tölteléket a rétestésztára, majd tekerjük fel
4. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 10percre és süssük meg a rétest
5. Hagyjuk kihűlni, majd recés késsel vágjuk fel
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!