Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aszalt Gomba

ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

ASZALÁS
4
óra

HOZZÁVALÓK

  • 128 g vargánya gomba

ELKÉSZÍTÉS

1. TISZTÍTSUK meg enyhén a gombát. Ne tisztítsa meg őket vízzel, mert megakadályozza a kiszáradásukat.

2. VÁGJUK a gombát 1 centis szeletekre.

3. HELYEZZE a gombaszeleteket a Cosori Air Fryerbe.

4. VÁLASSZA KI a Dehydrate/Aszalás funkciót, állítsa a hőmérsékletet 50°C-ra és az időt 4 órára, majd nyomja meg a Start/Pause gombot.

5. VEGYE KI a gombát, ha elkészült.

6. TÁLALJUK azonnal vagy tároljuk légmentesen záródó edényben.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link