Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kelkáposzta chips

ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

ASZALÁS
6
óra

HOZZÁVALÓK

  • 113 g kelkáposzta apróra vágva
  • 9 ml olaj
  • 5 ml citromlé
  • 14 g élesztő
  • 12 g taco fűszer
  • Só, ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

1. TEGYE BELE az összes hozzávalót egy tálba a só kivételével, és keverje addig, amíg a kelkáposztát teljesen elfedi.

2. HELYEZZE a kelkáposzta chipset a Cosori Air Fryerbe.

3. VÁLASSZA KI a Dehydrate/Aszalás funkciót, majd nyomja meg a Start/Pause gombot.

4. FORDÍTSA MEG a kelkáposzta chipseket az 5 órás jelzésnél, hogy biztos egyenletesen aszalódjon a káposzta.

5. VEGYÜK KI a kelkáposzta chipset, és ízlés szerint ízesítsük sóval, ha elkészült.

6. TÁLALJUK azonnal vagy tároljuk légmentesen záródó edényben.

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link