ADAG
4-5
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
16
perc
HOZZÁVALÓK
- 16 jumbo garnéla, hámozott és kidolgozott
- 3 g fokhagymapor
- 2 g paprika
- 2 g hagymapor
- 1 g őrölt fekete bors
- 8 csík bacon, hosszában felszeletelve
ELKÉSZÍTÉS
1. HELYEZZÜK a garnélarákokat egy tálba és fűszerezzük meg őket.
2. CSAVARJUK be a garnélarákokat a baconbe, kezdjük a tetejétől és a farkánál fejezzük be és rögzítsük egy fogpiszkálóval.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 160 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. TEGYÜK a fritőzbe a fél adag garnélarákot.
5. VÁLASSZUK ki a Bacon menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Mikor befejeződött a sütés, tegyük félre.
6. ISMÉTELJÜK meg a másik adag garnélarákkal.
7. ITASSUK le a zsírt egy papírtörlőn és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!