ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 500 g spárga
- 200 g bacon
- 100 g vaj
- 3 db tojássárgája
- 0.5 dl almaecet
ELKÉSZÍTÉS
1. Vágjuk le a spárgák keményebb tövét
2. Tekerjük be egy baconbe 3-4 spárgát
3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 10percre és süssük meg a spárgákat
4. Készítsük el a hollandi mártást. Tegyünk fel egy kis fazék vizet forralni, és egy fém tálban keverjük a tojássárgákat vízgőz fölött, amíg elérik 80 fokot.
5. Olvasszuk meg a vajat, és adagoljuk szép lassan a tojássárgás alaphoz, amit utána sóval és citromlével ízesítünk
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!