Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bacononbe tekert spárga, hollandi mártással

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 500 g spárga
  • 200 g bacon
  • 100 g vaj
  • 3 db tojássárgája 
  • 0.5 dl almaecet

ELKÉSZÍTÉS

1. Vágjuk le a spárgák keményebb tövét

2. Tekerjük be egy baconbe 3-4 spárgát

3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 200°C-on 10percre és süssük meg a spárgákat

4. Készítsük el a hollandi mártást. Tegyünk fel egy kis fazék vizet forralni, és egy fém tálban keverjük a tojássárgákat vízgőz fölött, amíg elérik 80 fokot.

5. Olvasszuk meg a vajat, és adagoljuk szép lassan a tojássárgás alaphoz, amit utána sóval és citromlével ízesítünk

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link