Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bakonyi betyárleves

Bakonyi betyárleves hozzávalói:

- 300 g sertéstarja

- 170 g csirkemell

- 140 g csirkeszárny

- 140 g füstölt sertésoldalas

- 120 g füstölt csemegeszalonna

- 250 g apró barna csiperke gomba

- 150 g zellergumó

- 200 g sárgarépa

- 100 g gyökér

- 1 kis csokor petrezselyem

- 2 fej vöröshagyma

- 3 - 4 gerezd fokhagyma

- 100 g csuszatészta

- 50 g darált édespaprika

- 80 g 20 % tejföl

- 1 csapott teáskanál őrölt feketebors

- 1 csapott teáskanál morzsolt majoránna

- 1 púpos teáskanál édesnemes pirospaprika

- só ízlés, és só típus szerint ízesítve

- 2.1 liter víz

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link