Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Balzsamos mustáros flank steak

ADAG
6
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
2 óra 10 perc
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 60 ml olívaolaj
  • 60 ml balzsamecet
  • 36 g dijoni mustár
  • 473 g-os oldalas
  • Só és bors, ízlés szerint
  • 4 bazsalikom levél, felszeletelve

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze az olívaolajat, balzsamecetet és mustárt. Keverjük addig, amíg egy pácot kapunk.

2. HELYEZZÜK a steaket közvetlenül a pácba. Fedjük le műanyag fóliával és pácoljuk minimum 2 órát vagy egy éjszakán át a hűtőszekrényben.

3. VEGYÜK ki, majd hagyjuk, hogy szobahőmérsékletűre melegedjen fel.

4. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start gombot.

5. HELYEZZÜK a steaket az előmelegített fritőzbe, válasszuk ki a Steak menüpontot, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. SZELETELJÜK kicsit ferdén, hogy az izmokat hosszában metsszük be. Fűszerezzük meg sóval és borssal, majd szórjuk meg egy kis bazsalikommal és szolgáljuk fel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link