ADAG
6
darab
ELŐKÉSZÍTÉS
2 óra 10 perc
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 60 ml olívaolaj
- 60 ml balzsamecet
- 36 g dijoni mustár
- 473 g-os oldalas
- Só és bors, ízlés szerint
- 4 bazsalikom levél, felszeletelve
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze az olívaolajat, balzsamecetet és mustárt. Keverjük addig, amíg egy pácot kapunk.
2. HELYEZZÜK a steaket közvetlenül a pácba. Fedjük le műanyag fóliával és pácoljuk minimum 2 órát vagy egy éjszakán át a hűtőszekrényben.
3. VEGYÜK ki, majd hagyjuk, hogy szobahőmérsékletűre melegedjen fel.
4. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start gombot.
5. HELYEZZÜK a steaket az előmelegített fritőzbe, válasszuk ki a Steak menüpontot, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
6. SZELETELJÜK kicsit ferdén, hogy az izmokat hosszában metsszük be. Fűszerezzük meg sóval és borssal, majd szórjuk meg egy kis bazsalikommal és szolgáljuk fel.