ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
12
perc
SÜTÉS
8
perc
HOZZÁVALÓK
- 340 g darált bárány
- 2 g kömény
- 2 g paprika
- 3 g fokhagymapor
- 2 g hagymapor
- 1 g fahéj
- 1 g kurkuma
- 1 g édesköménymag
- 1 g őrölt koriandermag
- 3 g só
- 4 bambusz nyárs (229 mm)
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜNK össze jól minden hozzávalót egy tálban.
2. HÚZZUNK fel minden rúd nyársra 85 g húst, majd helyezzük a hűtőszekrénybe 10 percre.
3. VÁLASSZUK az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. HELYEZZÜK a nyársakat az előmelegített fritőzbe, válasszuk ki a Steak opciót, állítsuk be 8 percre és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.
5. TÁLALJUK citromos joghurt dresszinggel vagy magában.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!