
ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc

SÜTÉS
20
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 g füstölt paprika
- 5 g porcukor
- 3 g hagymapor
- 4 g chili por
- 7 g barnacukor
- 18 g kóser só
- 2 g kömény
- 1 g cayenne bors
- 1 g fekete bors
- 1 g fehér bors
- 454 g csirkeláb, bőrrel
- 227 g csirkeszárnyak
- Barbecue szósz a páchoz és a felszolgáláshoz is
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a fűszereket egy kis tálban.
2. KENJÜK be a csirkét a páccal és hagyjuk így 30 percig.
3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
4. HELYEZZÜK a szárnyakat az előmelegített sütőbe.
5. VÁLASSZUK ki a Csirke menüpontot, állítsuk be 20 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
6. KENJÜK be a csirkét némi barbecue szósszal 5 percenként.
7. VEGYÜK ki a csirkét, ha a sütés véget ért.
8. TÁLALJUK egy kis plusz barbecue szósszal.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!