Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Back to school

Amikor a kamasz gyerek egyedül főz...Ugye, hogy néha milyen jó lenne, ha gyermekünk már önállóan feltalálná magát a konyhában? Te is irigyled azokat a szülőket, akik büszkén mesélik, hogy a tizenéves gyerekük már egyedül készít magának ételt? Simán otthon lehet hagyni egy csomag tésztával, paradicsomszósszal, egy kis sajttal és biztos, hogy nem marad éhes... Te pedig rettegsz még a gondolattól is, hogy gyermeked egyedül ügyködik a konyhában, hisz látod magad előtt, hogy a forró vízzel leforrázza magát, de akár a konyha felgyújtását is a lehetséges kimenetelek közé sorolod.

Pedig gyermeked sokkal többre képes a konyhában, mint gondolnád!

De ha te is az óvatosabb szülők táborát erősíted és szeretnéd a konyhai dolgokat minél biztonságosabb és hatékonyabb keretek között tartani, akkor neked is egy fantasztikus lehetőség lehet a COSORI forrólevegős sütő! Ha ebben süt a kamaszod, akkor nem kell attól tartanod, hogy sérülést okoz magának vagy a konyhának.

Használata pofonegyszerű, biztonságos és segítségül hívhatod a technikát is, hála a Cosori Premium Smart modellnek! Az applikáción keresztüli vezérlés és a rengeteg finomabbnál-finomabb recept biztos hatalmas előny lesz egy kamasz szemében.

Gondolj bele, hogy mekkora könnyebbség lenne, ha gyermeked nélküled, néhány gombnyomással elkészíthetné magának az ételt! És a legjobb nem is az, hogy önállóan készíti el, hanem az, hogy nélküled is egészségeset eszik!

Hiszen abban biztos lehetsz, hogy a forrólevegős sütőben nem fog készíteni olajban tocsogó sült krumplit vagy zsírban úszó húsokat. Így pedig attól se kell félned, hogy a fröcsögő olajjal megégeti magát! Az étel elkészítése után pedig az elpakolás és a mosogatás is gyerekjáték lesz. Garantáltan nem lesz kupleráj a konyhában, ha az étel COSORI-ban készül!

Az pedig, hogy most engeded számára az önállóságot, hosszú távon is előnyére szolgálhat!

Nemsokára még önállóbb kell, hogy legyen, egyetemre vagy főiskolára mehet és tudjuk jól, hogy ezek az évek nem az egészséges étkezésről szólnak. Sőt, leginkább a rendszertelen életmódról és a gyorsételekről minden mennyiségben...Vagyis sokan beleesnek ebbe a csapdába, mert nem ismernek más, jobb lehetőséget arra, hogy gyorsan egyenek valami finomat és táplálót. De a Te gyereked már ismerni fog, ha rendszeresen készített ételt eddig is a COSORI forrólevegős sütőben!

A COSORI forrólevegős sütő egy fiatal felnőttnek is tökéletes választás lehet!

Tedd fel magadnak a kérdést! Nem kellene hagyni, hogy gyermeked minél hamarabb önállósodjon a konyhában?

Adj meg neki minden lehetőséget ahhoz, hogy egészséges életmódot tanuljon és minél otthonosabban mozogjon a sütés-főzés világában!

Válaszd Te is a biztonságos utat, válaszd te is a COSORI forrólevegős fritőzt! Így gyermeked megismerkedhet az ételek elkészítésével, önállósodhat, kiélheti a kreatívitását és mindezt biztonságos keretek között.