ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
12 óra 10 perc
ASZALÁS
6
óra
HOZZÁVALÓK
- 907 g marha pecsenye
- 120 ml szójaszósz
- 62 ml Worcestershire szósz
- 5 g fekete bors
- 1 g fehér bors
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁGJUK a marhahúst 5 mm-es szeletekre rostiránnyal keresztben. Tegyük félre.
2. KEVERJÜK össze a szójaszószt, a Worcestershire szószt, a fekete borsot, és a fehér borsot, amíg jól össze nem áll.
3. TEGYÜK a marhahúst és a pácot egy lezárható műanyag zacskóba. Jól keverjük össze.
4. PÁCOLJUK a hűtőben 12 órán át vagy egy éjszakán át.
5. CSÖPÖGTESSÜK le, majd dobjuk ki a pácot.
6. EGYENLETESEN elosztva helyezzük el a marhahúst a Cosori aszaló tálcái között.
7. SZÁRÍTSUK 75°C-on 6 órán keresztül, vagy amíg elkészül.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!