Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Borsos jerky

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
12 óra 10 perc

ASZALÁS
6
óra

HOZZÁVALÓK

  • 907 g marha pecsenye
  • 120 ml szójaszósz
  • 62 ml Worcestershire szósz
  • 5 g fekete bors 
  • 1 g fehér bors

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK a marhahúst 5 mm-es szeletekre rostiránnyal keresztben. Tegyük félre.

2. KEVERJÜK össze a szójaszószt, a Worcestershire szószt, a fekete borsot, és a fehér borsot, amíg jól össze nem áll.

3. TEGYÜK a marhahúst és a pácot egy lezárható műanyag zacskóba. Jól keverjük össze.

4. PÁCOLJUK a hűtőben 12 órán át vagy egy éjszakán át.

5. CSÖPÖGTESSÜK le, majd dobjuk ki a pácot.

6. EGYENLETESEN elosztva helyezzük el a marhahúst a Cosori aszaló tálcái között.

7. SZÁRÍTSUK 75°C-on 6 órán keresztül, vagy amíg elkészül.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link