Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Búbos karaj

 

Hozzávalók:

A búbos hús hozzávalói:

1 kg sertéskaraj

300 g csirkemell

150 g kolozsvári füstölt szalonna

200 g szeletel sajt 12 db ( videóban Edami )

100 g gesztenyepüré ( natúr cukrot nem tartalmaz )

1 evőkanál zsír

50 g teavaj

60 g sós pörkölt pisztácia ( héjas súly )

3 darab vizes zsemle

4 darab tojás ( főzni )

1 darab nyers tojás a töltelékbe

2 fej vöröshagyma

3 izmos gerezd fokhagyma

1 kis csokor petrezselyem

Fűszerek és ízesítés:

szerecsendió

színes darált bors

fekete őrölt bors

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link