Hozzávalók:
A búbos hús hozzávalói:
1 kg sertéskaraj
300 g csirkemell
150 g kolozsvári füstölt szalonna
200 g szeletel sajt 12 db ( videóban Edami )
100 g gesztenyepüré ( natúr cukrot nem tartalmaz )
1 evőkanál zsír
50 g teavaj
60 g sós pörkölt pisztácia ( héjas súly )
3 darab vizes zsemle
4 darab tojás ( főzni )
1 darab nyers tojás a töltelékbe
2 fej vöröshagyma
3 izmos gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem
Fűszerek és ízesítés:
szerecsendió
színes darált bors
fekete őrölt bors
só
Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!