Hozzávalók: 6 - 8 db L méretű tojás, 1 evőkanál sertészsír, só, minimális olajpermet, 6 - 8 szelet kenyér. A bundáskenyér sütése oldalanként 3 - 3 perc. A kenyerek nagyobb mértékű áztatása, befolyásolja a tojások mennyiségét, azaz meg kell növelni azok darabszámát.
2 féle variáció a videóban, egyik jobb, mint a másik!
Ha van kedvetek, próbáljátok ki!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!