ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 nagy tojás
- 118 milliliter zsíros tej
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 1 teáskanál fahéj
- ¼ teáskanál kóser só
- 4 szelet briós (2,5 centiméter vastag)
Olaj spray
- 80 gramm csokoládés-mogyorókrém
- 80 milliliter habtejszín
- Porcukor, a díszítéshez
- Friss bogyós gyümölcsök, a díszítéshez
ELKÉSZÍTÉS
1. Keverjük össze a tojásokat, a tejet a vaníliát, a fahéjat és a sót egy közepes tálban. Habverővel keverjük, amíg teljesen össze nem áll.
2. Mártsuk a briós szeleteket a tojáskeverékbe és csepegtessük le a felesleget
3. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
4. Válasszuk ki a Roast funkciót, állítsuk be az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőséget az előmelegítéshez
5. Permetezzük le az előmelegített sütőtálcát olaj spray-vel, majd helyezzük bele a beáztatott briósokat.
6. Keverjük össze a csokoládés-mogyorókrémet és a habtejszínt egy kis lábasban. Közepes-alacsony hőfokon keverjük néhány percig, amíg a keverék hígabb nem lesz. Ha elkészült, vegyük le a tűzről.
7. Fordítsuk meg a bundáskenyeret a sütési idő felénél. A rázási emlékeztető jelzi, hogy mikor.
8. Vegyük ki a bundáskenyeret, ha elkészült, és tálaljuk a csokoládés-mogyorókrémmel meglocsolva. Szórjuk meg porcukorral, és díszítsük friss bogyós gyümölcsökkel.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!