Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bundáskenyér csokoládés-mogyorós krémmel

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 nagy tojás
  • 118 milliliter zsíros tej
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 teáskanál fahéj
  • ¼ teáskanál kóser só
  • 4 szelet briós (2,5 centiméter vastag)

Olaj spray

  • 80 gramm csokoládés-mogyorókrém
  • 80 milliliter habtejszín
  • Porcukor, a díszítéshez
  • Friss bogyós gyümölcsök, a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. Keverjük össze a tojásokat, a tejet a vaníliát, a fahéjat és a sót egy közepes tálban. Habverővel keverjük, amíg teljesen össze nem áll.

2. Mártsuk a briós szeleteket a tojáskeverékbe és csepegtessük le a felesleget

3. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

4. Válasszuk ki a Roast funkciót, állítsuk be az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start/Pause (Indítás/Szünet) lehetőséget az előmelegítéshez

5. Permetezzük le az előmelegített sütőtálcát olaj spray-vel, majd helyezzük bele a beáztatott briósokat.

6. Keverjük össze a csokoládés-mogyorókrémet és a habtejszínt egy kis lábasban. Közepes-alacsony hőfokon keverjük néhány percig, amíg a keverék hígabb nem lesz. Ha elkészült, vegyük le a tűzről.

7. Fordítsuk meg a bundáskenyeret a sütési idő felénél. A rázási emlékeztető jelzi, hogy mikor.

8. Vegyük ki a bundáskenyeret, ha elkészült, és tálaljuk a csokoládés-mogyorókrémmel meglocsolva. Szórjuk meg porcukorral, és díszítsük friss bogyós gyümölcsökkel.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link