ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
20
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 nagy Russet burgonya, leöblítve
- 1½ evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál durva szemű só
- 1 teáskanál fokhagymapor
- ½ teáskanál hagymapor
- ½ teáskanál őrölt paprika
- ½ teáskanál só
- ½ teáskanál szárított petrezselyem
- ¼ teáskanál őrölt kakukkfű
- ¼ teáskanál cayenne bors
- ¼ teáskanál feketebors, frissen őrölve
ELKÉSZÍTÉS
1. HELYEZZÜK mindkét sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosaraiba.
2. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót a bal oldali kosárhoz, állítsuk a hőmérsékletet 200 °C-ra, az időt pedig 20 percre, koppintsunk a Sync Cook (Szinkronban sütés), majd a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
3. VÁGJUK a burgonyákat 1,3 centiméter vastag hasábokra, tegyük őket egy tálba az olívaolajjal és a fűszerekkel, és jól forgassuk össze.
4. OSSZUK el a burgonyákat a két előmelegített sütőtálca között.
5. RÁZZUK meg a hasábokat a sütési idő felénél. A Shake Reminder (Rázási emlékeztető) funkció szól, hogy mikor kell.
6. VEGYÜK ki a burgonyahasábokat, ha elkészültek, és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!