Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cajun fűszerezésű csirke

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
300
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 454 g csirkehús
  • 355 ml író
  • 10 ml Louisiana csípős szósz
  • 180 g finomliszt
  • 15 g só
  • 4 g fekete bors
  • 7 g fokhagymapor
  • 5 g hagymapor
  • 5 g paprika
  • 3 g őrölt mustár
  • 2 g cayenne bors
  • 12 g kukoricakeményítő

ELKÉSZÍTÉS

1. PÁCOLJUK be a csirkét az íróba és csípős szószba minimum 4 óráig vagy egy éjszakán át.

2. ADJUK hozzá a maradék hozzávalókat egy nagy tálba és jól keverjük össze.

3. FORGASSUK meg a csirke darabokat a panírban és jól rázzuk össze őket.

4. KEVERJÜK a mártás 1/3-t a fűszerezett liszthez és jól keverjük össze.

5. HAGYJUK pihenni a húst kb egy óráig, addig amíg nem lesz ragacsos a hús bundája. Utána forgasd meg megint a húst a fűszeres lisztben.

6. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

7. FÚJJUK be olajsprayvel a csirke mindkét oldalát és helyezzük az előmelegített sütőbe.

8. SÜSSÜK a húst 205 fokon 10 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Főfogások