ADAG
2-4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
300
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 454 g csirkehús
- 355 ml író
- 10 ml Louisiana csípős szósz
- 180 g finomliszt
- 15 g só
- 4 g fekete bors
- 7 g fokhagymapor
- 5 g hagymapor
- 5 g paprika
- 3 g őrölt mustár
- 2 g cayenne bors
- 12 g kukoricakeményítő
ELKÉSZÍTÉS
1. PÁCOLJUK be a csirkét az íróba és csípős szószba minimum 4 óráig vagy egy éjszakán át.
2. ADJUK hozzá a maradék hozzávalókat egy nagy tálba és jól keverjük össze.
3. FORGASSUK meg a csirke darabokat a panírban és jól rázzuk össze őket.
4. KEVERJÜK a mártás 1/3-t a fűszerezett liszthez és jól keverjük össze.
5. HAGYJUK pihenni a húst kb egy óráig, addig amíg nem lesz ragacsos a hús bundája. Utána forgasd meg megint a húst a fűszeres lisztben.
6. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
7. FÚJJUK be olajsprayvel a csirke mindkét oldalát és helyezzük az előmelegített sütőbe.
8. SÜSSÜK a húst 205 fokon 10 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!