ADAG
2
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc
SÜTÉS
7
perc
HOZZÁVALÓK
- 5 g paprika
- 3 g fokhagymapor
- 2 g hagymapor
- 2 g őrölt szárított kakukkfű
- 1 g őrölt fekete bors
- 1 g cayenne bors
- 1 g szárított bazsalikom
- 1 g szárított oregano
- 2 harcsa filé (177 g)
- Olajspray
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.
2. KEVERJÜK össze az összes fűszert egy tálban.
3. FEDJÜK be bőségesen a hal mindkét oldalát a fűszeres keverékkel.
4. FÚJJUK be olajsprayvel a hal mindkét oldalát, majd helyezzük az előmelegített fritőzbe.
5. VÁLASSZUK ki a Seafood menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
6. VEGYÜK ki óvatosan, mikor elkészült és tálaljuk búzadara kásával.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!