Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cajun harcsa

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc

SÜTÉS
7
perc

HOZZÁVALÓK

  • 5 g paprika
  • 3 g fokhagymapor
  • 2 g hagymapor
  • 2 g őrölt szárított kakukkfű
  • 1 g őrölt fekete bors
  • 1 g cayenne bors
  • 1 g szárított bazsalikom
  • 1 g szárított oregano
  • 2 harcsa filé (177 g)
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

2. KEVERJÜK össze az összes fűszert egy tálban.

3. FEDJÜK be bőségesen a hal mindkét oldalát a fűszeres keverékkel.

4. FÚJJUK be olajsprayvel a hal mindkét oldalát, majd helyezzük az előmelegített fritőzbe.

5. VÁLASSZUK ki a Seafood menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. VEGYÜK ki óvatosan, mikor elkészült és tálaljuk búzadara kásával.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link