Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csirke Tikka combból

ADAG
2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 79 ml kókusztej
  • 24 g paradicsom püré
  • 3 g garam marsala
  • 2 g kömény
  • 3 g kurkuma
  • 2 g kardamom
  • 3 g fokhagymapor
  • 25 g reszelt gyömbér
  • 5 g só
  • 4 csirkecomb

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜNK össze mindent a csirke kivételével egy tálban.

2. MÁRTSUK bele a csirkecombokat a kókuszos pácba és hagyjuk így körülbelül egy órára.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. VEGYÜK ki a csirkelábakat a hűtőszekrényből és tegyük az előmelegített sütőbe.

5. SÜSSÜK175 fokon 20 percig.

6. TÁLALJUK párolt basmati rizzsel.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link