Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csirkés fajitas

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

FŐZÉS
18
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 evőkanál szőlőmagolaj
  • ½ lilahagyma, 6 milliméter vastag csíkokra vágva
  • ½ vöröshagyma, 6 milliméteres csíkokra vágva
  • 3 paprika, 6 milliméteres csíkokra vágva
  • 2½ teáskanál só
  • 1,5 teáskanál őrölt fekete bors
  • ¼ teáskanál őrölt kömény
  • ¼ teáskanál paprika
  • ¼ teáskanál őrölt koriander
  • 454 gramm kicsontozott, bőr nélküli csirkemell, 13 milliméter vastag csíkokra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma, összezúzva
  • 8 tetszés szerinti tortilla

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki a COSORI gyorsfőző Sauté funkcióját, és állítsuk a hőmérsékletet magasra, majd állítsuk be az időt 18 percre, és nyomjuk meg a Start gombot.

2. TEGYÜNK a belső edénybe egy kis olajat, majd adjuk hozzá a hagymát és pároljuk puhára, körülbelül 5 perc alatt. Adjuk hozzá a paprikát, és pároljuk még 5 percig, majd vegyük ki a hagymás-paprika keveréket.

3. KEVERJÜK össze a sót, a borsot és a fűszereket egy kis tálban.

4. TEGYÜK a csirkét a belső edénybe, és mindkét oldalát pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a fokhagymát, és pároljuk, amíg zamatos nem lesz.

5. TEGYÜK vissza a paprikát és a hagymát a belső edénybe, majd adjuk hozzá a fűszereket, és keverjük jól össze.

6. PÁROLJUK amíg a csirke teljesen átsül, körülbelül 8-10 percig. Ha kész, nyomjuk meg a Cancel gombot.

7. TEGYÜK a fajitas-t egy nagy tálra, és tálaljuk családias stílusban, felmelegített tortillákkal.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link