ADAG
6-8
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
FŐZÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 teáskanál extra szűz olívaolaj
- 2 csontos csirkecomb
- 2 csirkemell
- 2 közepes sárgarépa, meghámozva és apró kockákra vágva
- 2 zellerszár, megtisztítva és apró kockákra vágva
- 1,4 liter csirkeleves
- 1⁄2 teáskanál só, plusz még több ízlés szerint
- 1⁄4 teáskanál őrölt fekete bors
- 227 gramm közepes méretű tojásos tészta, megfőzve
- Petrezselyem, apróra vágva, a díszítéshez
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki a COSORI gyorsfőzőn a Sauté funkciót, állítsuk a hőmérsékletet magasra, az időt 5 percre és nyomjuk meg a Start gombot.
2. TEGYÜNK olajat a belső edénybe, majd pirítsuk meg a csirkecombokat és -melleket. Nyomjuk meg a Cancel gombot, ha kész.
3. TEGYÜK a sárgarépát, a zellert és a húslevest a belső edénybe. Keverjük meg óvatosan, hogy ne ragadjon le semmi se az edény aljára.
4. HELYEZZÜK a fedelet a gyorsfőzőre.
5. VÁLASSZUK ki a Pressure Cook funkciót, kapcsoljuk ki a Keep Warm (Melegen tartás) funkciót, állítsuk be a nyomást magasra, az időt 10 percre, majd nyomjuk meg a Start gombot.
6. HAGYJUK a nyomást lecsökkenni természetes módon úgy, hogy a gyorsfőzőt magára hagyjuk, amíg az úszószelep a fedéllel egy szintbe nem kerül. A maradék nyomás megszüntetéséhez toljuk a gőzkioldó kapcsolót a Vent állásba.
7. NYISSUK fel óvatosan a fedelet, és ízesítsük a levest sóval és borssal.
8. OSSZUK szét a tojásos tésztát 4 adag között, és mindegyik tál tetejére tegyünk csirkehúst és húslevest. Díszítsük petrezselyemmel, és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!