ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 4 szelet kalács
- 1 db tojás
- 1 dl tej
- 1 dl tejszín
- 30 g cukor
- 5 g fahéj
ELKÉSZÍTÉS
1. Szeleteljük fel a kalácsot
2. Keverjük össze a tejet, tojást, tejszínt, cukrot, fahéjat és sót
3. Áztassuk be a kalácsokat a lébe
4. Tegyünk sütőpapírt az AIRFRYERBE és tegyük bele a jól átnedvesített kalácsokat
5. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 180°C-on 10 percre és süssük meg a kalácsokat
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!