Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Édes bundáskenyér

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 4 szelet kalács
  • 1 db tojás
  • 1 dl tej
  • 1 dl tejszín
  • 30 g cukor
  • 5 g fahéj

ELKÉSZÍTÉS

1. Szeleteljük fel a kalácsot

2. Keverjük össze a tejet, tojást, tejszínt, cukrot, fahéjat és sót

3. Áztassuk be a kalácsokat a lébe

4. Tegyünk sütőpapírt az AIRFRYERBE és tegyük bele a jól átnedvesített kalácsokat

5. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 180°C-on 10 percre és süssük meg a kalácsokat

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link