Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Édes chilis csirke rizzsel és mézes sütőtökkel

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

Édes chilis csirkecomb

  • 50 g chilipehely
  • 25 g rizsecet
  • 100 g cukor
  • 25 g gyömbér
  • 25 g fokhagyma
  • 20 g szójaszósz
  • 20 g kukoricakeményítő
  • 1000 g csirkecomb

Párolt rizs

  • 500 g rizs
  • 1000 g víz
  • 25 g

Muffin

  • 250 g liszt
  • 4 db tojás
  • 10 g sütőpor
  • 300 g joghurt
  • 120 g cukor
  • 100 g áfonya
  • 15 g vaníliás cukor
  • 150 g vaj
  • 10g só

ELKÉSZÍTÉS

1. Készítsd el az édes chiliszószt: forrald fel a vizet a hozzávalókkal, majd főzd kis lángon 10 percig. Ezután add hozzá a keményítőt, hogy sűrű állagú legyen.

2. Hűtsd le a szószt.

3. Pácold a csirkemelleket a kihűlt szószba.

4. Főzd meg a rizst kétszeres mennyiségű vízben 20 perc alatt, amíg megpuhul.

5. Helyezd a csirkemellet a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő alsó kosarába, és kend meg olívaolajjal.

6. Állítsd be a 2-es kosarat, és grillezd az ételt 220 °C-on 20 percig.

7. Keverd össze a muffin hozzávalóit, öntsd muffin formákba, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő felső kosarába.

8. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt BAKE módban 160 °C-on 30 percig.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link