Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Édesburgonya crème fraîche-sel

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
37
perc

HOZZÁVALÓK

  • 4 kisebb Garnet édesburgonya
  • Olívaolaj, amennyi szükséges
  • 113 gramm crème fraîche
  • ½ teáskanál feketebors, frissen őrölt
  • 1 evőkanál lapos levelű petrezselyem, apróra vágva, a díszítéshez
  • 1 teáskanál nagyszemű tengeri só, a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. HELYEZZÜK a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

2. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 37 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.

3. DÖRZSÖLJÜK be a burgonyák héját olívaolajjal, majd szurkáljuk meg őket villával vagy hámozókéssel több helyen, hogy a gőz távozni tudjon.

4. HELYEZZÜK a burgonyákat az előmelegített sütőtálcára.

5. FORDÍTSUK meg a burgonyákat a sütési idő felénél. A Shake Reminder (Rázási emlékeztető) funkció szól, hogy mikor kell

6. HABVERŐVEL keverjük el a crème fraîche-t egy kis tálban 1 teáskanál olívaolajjal és a feketeborssal.

7. VEGYÜK ki az édesburgonyákat, ha elkészültek, szórjuk meg őket petrezselyemmel és nagyszemű tengeri sóval, majd tálaljuk mellé a crème fraîche-t.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link