ADAG
3
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
37
perc
HOZZÁVALÓK
- 4 kisebb Garnet édesburgonya
- Olívaolaj, amennyi szükséges
- 113 gramm crème fraîche
- ½ teáskanál feketebors, frissen őrölt
- 1 evőkanál lapos levelű petrezselyem, apróra vágva, a díszítéshez
- 1 teáskanál nagyszemű tengeri só, a díszítéshez
ELKÉSZÍTÉS
1. HELYEZZÜK a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
2. VÁLASSZUK ki az Air Fry (Forrólevegős sütés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 195 °C-ra, az időt pedig 37 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
3. DÖRZSÖLJÜK be a burgonyák héját olívaolajjal, majd szurkáljuk meg őket villával vagy hámozókéssel több helyen, hogy a gőz távozni tudjon.
4. HELYEZZÜK a burgonyákat az előmelegített sütőtálcára.
5. FORDÍTSUK meg a burgonyákat a sütési idő felénél. A Shake Reminder (Rázási emlékeztető) funkció szól, hogy mikor kell
6. HABVERŐVEL keverjük el a crème fraîche-t egy kis tálban 1 teáskanál olívaolajjal és a feketeborssal.
7. VEGYÜK ki az édesburgonyákat, ha elkészültek, szórjuk meg őket petrezselyemmel és nagyszemű tengeri sóval, majd tálaljuk mellé a crème fraîche-t.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!