Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Édesburgonya gnocchi, sült gombával és bébispenóttal

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
30-60
perc

HOZZÁVALÓK

Gnocchi

  • 500 g édesburgonya
  • 500 g liszt
  • 30 g só

Feltét

  • 500 g gomba
  • 150 g bébispenót
  • 100 g vaj

ELKÉSZÍTÉS

1. Mossuk meg az édesburgonyát és tegyük az AIRFRYERBE

2. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 150°C-on 20percre

3. Pucoljuk meg az édesburgonyát és ha kihült keverjük össze a liszttel és a fűszerekkel.

4. Pihentessük a tésztát a hütőben fél óráig

5. Válasszuk négy részre, amikből hosszukás kigyót formázunk

6. Vágjuk el 3 centinként majd forrásban lévő sós vízbe dobjuk és 7 percig főzzük.

7. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 10percre és süssük meg a gombákat

8. Szűrjük le a gnocchikat, pirítsuk le vajon a bébispenóttal és adjuk hozzá a gombákat.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link