ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
30-60
perc
HOZZÁVALÓK
Gnocchi
- 500 g édesburgonya
- 500 g liszt
- 30 g só
Feltét
- 500 g gomba
- 150 g bébispenót
- 100 g vaj
ELKÉSZÍTÉS
1. Mossuk meg az édesburgonyát és tegyük az AIRFRYERBE
2. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 150°C-on 20percre
3. Pucoljuk meg az édesburgonyát és ha kihült keverjük össze a liszttel és a fűszerekkel.
4. Pihentessük a tésztát a hütőben fél óráig
5. Válasszuk négy részre, amikből hosszukás kigyót formázunk
6. Vágjuk el 3 centinként majd forrásban lévő sós vízbe dobjuk és 7 percig főzzük.
7. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 10percre és süssük meg a gombákat
8. Szűrjük le a gnocchikat, pirítsuk le vajon a bébispenóttal és adjuk hozzá a gombákat.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!