Hozzávalók:
A sült kacsa hozzávalói:
2300 g pecsenye kacsa
200 g sárgarépa
130 g zellergumó
3 fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
1800 g édesburgonya
1 kis csokor petrezselyem
2 evőkanál só a páclébe
1 darab babérlevél
1 teáskanál szegfűszeg
1 teáskanál szegfűbors
1 evőkanál fekete szemes bors
kacsa ízesítéséhez ízlés szerint só, darált fekete bors
2 evőkanál sertészsír
Édesburgonya ízesítése:
2 teáskanál só
1/2 mokkáskanál szerecsendió
2 teáskanál édes nemes pirospaprika
2 teáskanál fokhagymapor
1 ív alufólia
1 ív sütőpapír
Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!