Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészben sült, pácolt kacsa

 

Hozzávalók:

A sült kacsa hozzávalói:

2300 g pecsenye kacsa

200 g sárgarépa

130 g zellergumó

3 fej vöröshagyma

6 gerezd fokhagyma

1800 g édesburgonya

1 kis csokor petrezselyem

2 evőkanál só a páclébe

1 darab babérlevél

1 teáskanál szegfűszeg

1 teáskanál szegfűbors

1 evőkanál fekete szemes bors

kacsa ízesítéséhez ízlés szerint só, darált fekete bors

2 evőkanál sertészsír

 

Édesburgonya ízesítése:

2 teáskanál só

1/2 mokkáskanál szerecsendió

2 teáskanál édes nemes pirospaprika

2 teáskanál fokhagymapor

 

1 ív alufólia

1 ív sütőpapír

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link