Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fasírt némi extrával

 

Hozzávalók:

A töltött fasírt hozzávalói:

- 500 g sertés darálthús

- 3 darab vizeszsemle

- 1 darab tojás

- 1 kis csokor petrezselyem

- 100 g juhtúró

- 50 g teavaj a töltelékhez

- 1300 g parázskrumpli

- 1 evőkanál só a főzővízbe

- 30 g teavaj a krumplihoz minimális olaj a fasírtok megfújásához

Ízesítése, fűszerezése:

- 2 csapott teáskanál só

- 1 mokkáskanál őrölt fekete bors

- 3 teáskanál édes nemes pirospaprika

- 1 mokkáskanál őrölt kömény

- 1 teáskanál fokhagymapor

Pirított morzsához:

- 80 g szitált zsemlemorzsa

- 20 g teavaj

Krumpli előfőzése forrástól számítva 5 perc. A fasírtok besütése 200 C fokon közös zónában 21 perc. Amennyiben zsemle nélkül készülne, zabpelyhet lehet használni, továbbá itt el lehet hagyni a pirított morzsát is.

Elkészítés és praktikák a videóban! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link