ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc
SÜTÉS
30-60
perc
HOZZÁVALÓK
- 450 g liszt
- 3 dl víz
- 5 g élesztő
- 1 dl olívaolaj
- 30 g só
- 10 g rozmaring
ELKÉSZÍTÉS
1. Keverjük össze a hozzávalókat, és hagyjuk hűtőben kelni egy napot
2. Vegyük ki a hűtőből és 3 órát szobahőmérsékleten kelesszük
3. Tegyünk sütőpapírt az AIRFRYERBE és nyomogassuk bele a tésztát egyenletesen és locsoljuk meg egy kis olivaolajjal és szórjuk meg rozmaringgal
4. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 210°C-on 40 percre és süssük meg a focacciat
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!