Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Focaccia, pizzakenyér

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
30
perc

SÜTÉS
30-60
perc

HOZZÁVALÓK

  • 450 g liszt
  • 3 dl víz
  • 5 g élesztő
  • 1 dl olívaolaj
  • 30 g só
  • 10 g rozmaring 

ELKÉSZÍTÉS

1. Keverjük össze a hozzávalókat, és hagyjuk hűtőben kelni egy napot

2. Vegyük ki a hűtőből és 3 órát szobahőmérsékleten kelesszük

3. Tegyünk sütőpapírt az AIRFRYERBE és nyomogassuk bele a tésztát egyenletesen és locsoljuk meg egy kis olivaolajjal és szórjuk meg rozmaringgal

4. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 210°C-on 40 percre és süssük meg a focacciat

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link