Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fokhagymás citromos csirkelábak

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 30 ml olívaolaj
  • 1 citrom, kifacsarva és citromhéjjal
  • 10 g fokhagymapor
  • 5 g paprika
  • 9 g só
  • 1 g szárított oregano
  • 1 g fekete bors
  • 2 g barnacukor
  • 6 csirkeláb, bőrrel

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze az olívaolajat, a citromlevet, a citromhéjat, a fokhagymaport, a paprikát, a sót, az oregánót, a fekete borsot és a barnacukrot egy kisebb tálban.

2. FORGASSUK meg a csirkelábakat ebben a pácban és hagyjuk állni 30 percig.

3. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőzön, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. HELYEZZÜK a csirkecombokat az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot, állítsuk be 20 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link