Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fokhagymás, zöldfűszeres csirke

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
35
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 3 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel
  • 3 csirkeláb, bőrrel
  • 30 ml olívaolaj
  • 20 g fokhagymapor
  • 6 g só
  • 1 g fekete bors
  • 1 g szárított kakukkfű
  • 1 g szárított rozmaring
  • 1 g szárított tárkony

ELKÉSZÍTÉS

1. FORGASSUK meg a csirkecombokat és lábakat az olívaolajban és a fűszerekben. Hagyjuk pácolódni 30 percig.

2. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

3. HELYEZZÜK a csirkét az előmelegített sütőbe.

4. VÁLASSZUK a Chicken menüpontot, állítsuk be 20 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link