ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
20
perc
HOZZÁVALÓK
- 9 g fokhagyma por
- 1 csirkehúsleves kocka, csökkentett nátrium tartalmú
- 5 g só
- 3 g fekete bors
- 2 g füstölt paprika
- 1 g cayenne bors
- 3 g Old Bay® fűszerkeverék,csökkentett nátrium tartalmú
- 3 g hagymapor
- 1 g szárított oregánó
- 453 g csirkeszárny
- Olaj spray
- Ranch szósz a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK jól össze az összes fűszert egy tálban.
2. TEGYÜK a fűszerkeverék felét külön edénybe,hogy a sült csirkeszárnyra szórhassuk.
3. FŰSZEREZZÜK meg a csirkeszárnyakat a fűszerkeverék felével, és bőségesen permetezzük be olajpermettel.
4. HELYEZZÜK a sütőbetétet a Cosori forrólevegős sütő kosarába, majd tegyük a csirkeszárnyakat a sütőbetétre.
5. VÁLASSZUK ki a Csirke funkciót, és nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.
6. VEGYÜK ki, ha elkészült, tegyük egy tálba, és szórjuk meg a fűszerkeverék másik felével, hogy jól átjárja.
7. TÁLALJUK a ranch szósszal.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!