Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűszeres csirkeszárnyak

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
20
perc

HOZZÁVALÓK

  • 9 g fokhagyma por
  • 1 csirkehúsleves kocka, csökkentett nátrium tartalmú
  • 5 g só
  • 3 g fekete bors
  • 2 g füstölt paprika
  • 1 g cayenne bors
  • 3 g Old Bay® fűszerkeverék,csökkentett nátrium tartalmú
  • 3 g hagymapor
  • 1 g szárított oregánó
  • 453 g csirkeszárny
  • Olaj spray
  • Ranch szósz a tálaláshoz

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK jól össze az összes fűszert egy tálban.

2. TEGYÜK a fűszerkeverék felét külön edénybe,hogy a sült csirkeszárnyra szórhassuk.

3. FŰSZEREZZÜK meg a csirkeszárnyakat a fűszerkeverék felével, és bőségesen permetezzük be olajpermettel.

4. HELYEZZÜK a sütőbetétet a Cosori forrólevegős sütő kosarába, majd tegyük a csirkeszárnyakat a sütőbetétre.

5. VÁLASSZUK ki a Csirke funkciót, és nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.

6. VEGYÜK ki, ha elkészült, tegyük egy tálba, és szórjuk meg a fűszerkeverék másik felével, hogy jól átjárja.

7. TÁLALJUK a ranch szósszal.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link