ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
FŐZÉS
7
perc
HOZZÁVALÓK
- 125 gramm őrölt polenta
- 473 ml víz
- 236 ml magas zsírtartalmú tej
- 1 evőkanál sótlan vaj
- 57 gramm mascarpone sajt
- 1/2 evőkanál vörösbor ecet
- Só ízlés szerint
- 1 evőkanál friss petrezselyem apróra vágva, díszítéshez
- 1 evőkanál friss bazsalikom levél apróra vágva, díszítéshez
ELKÉSZÍTÉS
1. HELYEZZÜK a polentát, a vizet, a tejet és a vajat a COSORI Slow Cooker belső edényébe, és keverjük össze.
2. ÁLLÍTSUK a módot STEAM funkcióra, az időt 7 percre, majd érintsük meg a START gombot.
3. KEVERJÜK az elkészült polentához a mascarponés sajtot és a vörösborecetet, majd ízlés szerint sózzuk.
4. TÁLALJUK aprított petrezselyemmel és díszítsük bazsalikommal.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!