Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűszeres polenta

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

FŐZÉS
7
perc

HOZZÁVALÓK

  • 125 gramm őrölt polenta
  • 473 ml víz
  • 236 ml magas zsírtartalmú tej
  • 1 evőkanál sótlan vaj
  • 57 gramm mascarpone sajt
  • 1/2 evőkanál vörösbor ecet
  • Só ízlés szerint
  • 1 evőkanál friss petrezselyem apróra vágva, díszítéshez
  • 1 evőkanál friss bazsalikom levél apróra vágva, díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. HELYEZZÜK a polentát, a vizet, a tejet és a vajat a COSORI Slow Cooker belső edényébe, és keverjük össze.

2. ÁLLÍTSUK a módot STEAM funkcióra, az időt 7 percre, majd érintsük meg a START gombot.

3. KEVERJÜK az elkészült polentához a mascarponés sajtot és a vörösborecetet, majd ízlés szerint sózzuk.

4. TÁLALJUK aprított petrezselyemmel és díszítsük bazsalikommal.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link