
Jól hangzik?
Ez az étel kívül ropogós, belül ízletes és abszolút finom az olvasztott sajttal és 5 perc alatt elkészül!
Hozzávalók:
- 450 g gomba
- 115 g krémsajt
- 30 g reszelt mozzarella sajt
- 1/4 teáskanál paprika
- Só
- Olaj
Elkészítés:
- Tisztítsuk meg a gombákat és távolítsuk el a szárakat.
- Keverjük össze a krémsajtot a mozzarellával, a paprikával és a sóval. Töltsük meg a gombákat ezzel a keverékkel.
- Helyezzük a gombákat a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőbe, fújjuk be egy kis olajjal és süssük 180°C-on 5 percig.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!