Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gomba olvasztott sajttal töltve

 

Jól hangzik?

Ez az étel kívül ropogós, belül ízletes és abszolút finom az olvasztott sajttal és 5 perc alatt elkészül!

Hozzávalók:

  • 450 g gomba
  • 115 g krémsajt
  • 30 g reszelt mozzarella sajt
  • 1/4 teáskanál paprika
  • Olaj

Elkészítés:

  • Tisztítsuk meg a gombákat és távolítsuk el a szárakat. 
  • Keverjük össze a krémsajtot a mozzarellával, a paprikával és a sóval. Töltsük meg a gombákat ezzel a keverékkel. 
  • Helyezzük a gombákat a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőbe, fújjuk be egy kis olajjal és süssük 180°C-on 5 percig.

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link