ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 4 db házi buci
- 800 g darált marhahús 20% zsírtartalommal
- 2 db paradicsom
- 50 g savanyú uborka
- 100 g majonéz
- 100 g ketchup
- 50 g vaj
ELKÉSZÍTÉS
1. Mérjünk ki a darált húsból 150grammos adagokat és formázzuk őket gömb formába majd nyomjuk őket laposra,és sózzuk, borsozzuk
2. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 10percre és süssük meg a húsokat
3. Vegyük ki a húsokat és rácson pihentessük 10 percig
4. Vágjunk szét a bucikat, vajazzuk meg és a vajas felével felfelé tegyük be az AIRFRYERBE
5. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 180°C-on 5 percre és süssük meg a bucikat aranybarnára
6. Rakjuk össze a bugert
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!