Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hamburger

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 4 db házi buci
  • 800 g darált marhahús 20% zsírtartalommal
  • 2 db paradicsom
  • 50 g savanyú uborka
  • 100 g majonéz
  • 100 g ketchup
  • 50 g vaj

ELKÉSZÍTÉS

1. Mérjünk ki a darált húsból 150grammos adagokat és formázzuk őket gömb formába majd nyomjuk őket laposra,és sózzuk, borsozzuk

2. Válasszuk ki GRANDZONE GRILL funkciót 240°C-on 10percre és süssük meg a húsokat

3. Vegyük ki a húsokat és rácson pihentessük 10 percig

4. Vágjunk szét a bucikat, vajazzuk meg és a vajas felével felfelé tegyük be az AIRFRYERBE

5. Válasszuk ki GRANDZONE BAKE funkciót 180°C-on 5 percre és süssük meg a bucikat aranybarnára

6. Rakjuk össze a bugert

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link