Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasábburgonya, házi majonézzel

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg burgonya
  • 3 dl olaj
  • 3 db tojássárgája
  • 0,5 dl citromlé
  • 50 g mustár
  • 10 g só

ELKÉSZÍTÉS

1. Vágjuk fel a burgonyákat hasábokra, és áztasssuk fél órán keresztül.

2. Szárítsuk le alaposan a burgonyákat, majd sózzuk, borsozzuk és keverjük össze egy kis olajjal

3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 190°C-on 15percre és süssük meg a burgonyákat aranybarnára

4. Készítsük el a majonézt. A tojássárgáját keverjük össze mustárral sóval és citromlével, majd óvatosan adagoljuk hozzá az olajat.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link