ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
10
perc
SÜTÉS
15-30
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 kg burgonya
- 3 dl olaj
- 3 db tojássárgája
- 0,5 dl citromlé
- 50 g mustár
- 10 g só
ELKÉSZÍTÉS
1. Vágjuk fel a burgonyákat hasábokra, és áztasssuk fél órán keresztül.
2. Szárítsuk le alaposan a burgonyákat, majd sózzuk, borsozzuk és keverjük össze egy kis olajjal
3. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 190°C-on 15percre és süssük meg a burgonyákat aranybarnára
4. Készítsük el a majonézt. A tojássárgáját keverjük össze mustárral sóval és citromlével, majd óvatosan adagoljuk hozzá az olajat.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!