Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasselback burgonya

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3
perc

SÜTÉS
40
perc

HOZZÁVALÓK

  • 4 közepes burgonya, megmosva és ledörzsölve
  • 30 ml olívaolaj
  • 12 g só
  • 1 g fekete bors
  • 1 g fokhagyma por
  • 28 g vaj, olvasztott
  • 8 g petrezselyem frissen aprítva a díszítéshez

ELKÉSZÍTÉS

1. MOSSUK ÉS DÖRZSÖLJÜK le a krumplikat. Szárítsuk meg papírtörlővel.

2. VÁGJUNK 6 mm-es réseket a krumplikba, addig vágva, míg pont át nem vágjuk a krumplit, körülbelül az aljától számítva 13 mm-re, így a krumpli egybe marad a bevágások ellenére is.

3. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön, állítsuk be 175 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

4. FEDJÜK be a krumplikat olívaolajjal és fűszerekkel, mint a só, fekete bors és a fokhagymapor.

5. TEGYÜK be a krumplikat az előmelegített fritőzbe és süssük 30 percig 175 fokon.

6. KENJÜK meg az olvasztott vajjal a krumplikat és süssük még 10 percig 175 fokon.

7. SZÓRJUK meg frissen vágott petrezselyemmel.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link