Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Házi burgerbuci

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
60
perc

SÜTÉS
30-60
perc

HOZZÁVALÓK

  • 750 g liszt
  • 20 g só
  • 70 g cukor
  • 40 g friss élesztő
  • 2 db tojás
  • 50 g vaj
  • 450 g natúr joghurt

ELKÉSZÍTÉS

1. Keverjük össze a hozzávalókat egy tojás kivételével

2. Dagasszuk 5 percig, formáljunk belőle labdát majd hagyjuk kelni 1,5 órát

3. Gyúrjuk át és osszuk 10 részre és formáljuk őket sima gombócokra és hagyjuk 15 percig kelni

4. Tegyünk sütőpapírt az AIRFRYERBE, kenjük le a maradék kikevert tojással

5. Válasszuk ki GRANDZONE AIRFRY funkciót 180°C-on 18 percre és süssük meg a bucikat

6. Várjuk meg, hogy kihűljön 

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link