
ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
Halrudacskák
- 500 g tőkehalfilé
- 100 g panko morzsa
- 100 g liszt
- 3 db tojás
- 10 g olaj
Majonéz
- 2 db tojás
- 200 g olaj
Majonéz
- 2 db tojás
- 200 g olaj
- 50 g mustár
- 20 g citromlé
Lazac
- 500 g lazacfilé
- 50 g citrom
- 25 g kapor
Édesburgonya-hasábok
- 1 kg édesburgonya
- 20 g édesburgonya
- 20 g olaj
ELKÉSZÍTÉS
1. Vágd fel a tőkehalfiléket, és ellenőrizd, hogy ne maradjon bennük szálka.
2. Keverd össze a tojást a liszttel és sóval. Ha a tészta túl sűrű, adj hozzá egy kevés vizet, hogy sűrű, de folyós állagú legyen.
3. Mártsd bele a halat, forgasd meg panko morzsában, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő alsó kosarába.
4. Vágd fel a lazacot, szórd meg citrommal és kaporral, majd helyezd az alsó kosárba a halrudacskák fölé, a sütőrácsra.
5. Állítsd be a 2-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 180 °C-on 15 percig.
6. Mosd meg alaposan az édesburgonyákat, szeleteld fel, keverd össze olívaolajjal és sóval, majd tedd az AIRFRYER felső kosarába.
7. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 170 °C-on 30 percig.
8. Készítsd el a majonézt: válaszd szét a tojások sárgáját és fehérjét, keverd össze mustárral és citromlével, majd lassan csorgasd hozzá az olajat, végül ízesítsd sóval és kaporral.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!