Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Házi halrudacskák vagy lazac édesburgonyával és paradicsomszósszal

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

Halrudacskák

  • 500 g tőkehalfilé
  • 100 g panko morzsa
  • 100 g liszt
  • 3 db  tojás
  • 10 g olaj

Majonéz

  • 2 db tojás
  • 200 g  olaj

Majonéz

  • 2 db tojás
  • 200 g olaj
  • 50 g mustár
  • 20 g citromlé

Lazac

  • 500 g lazacfilé
  • 50 g citrom
  • 25 g  kapor

Édesburgonya-hasábok

  • 1 kg édesburgonya
  • 20 g  édesburgonya
  • 20 g olaj

ELKÉSZÍTÉS

1. Vágd fel a tőkehalfiléket, és ellenőrizd, hogy ne maradjon bennük szálka.

2. Keverd össze a tojást a liszttel és sóval. Ha a tészta túl sűrű, adj hozzá egy kevés vizet, hogy sűrű, de folyós állagú legyen.

3. Mártsd bele a halat, forgasd meg panko morzsában, majd helyezd a Cosori Turbo Tower Pro Smart forrólevegős sütő alsó kosarába.

4. Vágd fel a lazacot, szórd meg citrommal és kaporral, majd helyezd az alsó kosárba a halrudacskák fölé, a sütőrácsra.

5. Állítsd be a 2-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 180 °C-on 15 percig.

6. Mosd meg alaposan az édesburgonyákat, szeleteld fel, keverd össze olívaolajjal és sóval, majd tedd az AIRFRYER felső kosarába.

7. Állítsd be az 1-es kosarat, és süsd az ételt AIRFRY módban 170 °C-on 30 percig.

8. Készítsd el a majonézt: válaszd szét a tojások sárgáját és fehérjét, keverd össze mustárral és citromlével, majd lassan csorgasd hozzá az olajat, végül ízesítsd sóval és kaporral.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link