
Ki mondta, hogy a sütemények csak édesek lehetnek?
Ma egy sós süteményt ajánlunk, tele zöldségekkel és ízekkel!
Hozzávalók:
- 350 g zöldség
- 3 tojás
- 80 g parmezán sajt
- 2 evőkanál tönkölybúzaliszt
- 60 ml tej
- Só
Elkészítés:
- Süssük a kiválasztott zöldségeket a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben 10 percig 160°C-on.
- Keverjük össze a tojásokat, a parmezán sajtot, a lisztet, a tejet és a sót, majd adjuk hozzá a zöldségeket.
- Süssük a forrólevegős sütőben 165°C-on 15 percig.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!