ADAG
2-3
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
25
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 g őrölt kakukkfű
- 1 g szárított rozmaring
- 2 g vegyesfűszer
- 4 g szárított gyömbér
- 3 g fokhagymapor
- 2 g hagymapor
- 1 g fahéj
- 2 g paprika
- 2 g chilipor
- 1 g szerecsendió
- Só, ízlés szerint
- 30 ml növényi olaj
- 0.5–1 kg csirkeszárny
- 1 citrom leve
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az elősütési opciót a Cosori Air Fryer fritőz gépen, állítsuk be 195 fokra és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
2. KEVERJÜK össze a fűszereket és az olajat egy tálban, hogy a pác elkészüljön.
3. FORGASSUK meg a csirkeszárnyakat a pácban, amíg jól be nem vonja a csirkeszárnyakat.
4. HELYEZZÜK a csirkeszárnyakat az előmelegített sütőbe.
5. VÁLASSZUK ki a Chicken menüpontot és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
6. RÁZZUK meg a kosarat félidőnél.
7. VEGYÜK ki a szárnyakat és tálaljuk fel.
8. FACSARJUNK a szárnyakra egy kis citromlevet.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!