ADAG
4
darab
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 473 g darált hús
- 15 ml szezámolaj
- 18 ml miso paszta
- 10 friss mentalevél, finomra vágva
- 4 hagyma, finomra vágva
- 5 g só
- 1 g fekete bors
- 45 ml szójaszósz
- 45 ml mirin
- 45 ml víz
- 3 g barnacukor
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a darált húst, a szezámolajat, a miso pasztát, a menta leveleket, a hagymákat, a sót, a borsot addig, amíg jól összeérnek.
2. ADJUNK hozzá egy kis adag szezámolajat a kezünkhöz és készítsünk kb 51 mm-es húsgombócokat. Körülbelül 8 darab jön ki belőle.
3. HAGYJUK a húsgombócokat a hűtőszekrénybe 10 percre.
4. KÉSZÍTSÜNK egy mázat a húsgombócoknak, összekeverve a szójaszószt, a mirint, a vizet és a barnacukrot. Tegyük félre.
5. VÁLASSZUK az elősütési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
6. HELYEZZÜK el a lehűtött húsgombócokat az előmelegített sütőben.
7. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot, állítsuk be 10 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
8. KENJÜK meg a mázzal a húsgombócokat minden második percben.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!