Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Japán húsgombóc

ADAG
4
darab

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 473 g darált hús
  • 15 ml szezámolaj
  • 18 ml miso paszta
  • 10 friss mentalevél, finomra vágva
  • 4 hagyma, finomra vágva
  • 5 g só
  • 1 g fekete bors
  • 45 ml szójaszósz
  • 45 ml mirin
  • 45 ml víz
  • 3 g barnacukor

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a darált húst, a szezámolajat, a miso pasztát, a menta leveleket, a hagymákat, a sót, a borsot addig, amíg jól összeérnek.

2. ADJUNK hozzá egy kis adag szezámolajat a kezünkhöz és készítsünk kb 51 mm-es húsgombócokat. Körülbelül 8 darab jön ki belőle.

3. HAGYJUK a húsgombócokat a hűtőszekrénybe 10 percre.

4. KÉSZÍTSÜNK egy mázat a húsgombócoknak, összekeverve a szójaszószt, a mirint, a vizet és a barnacukrot. Tegyük félre.

5. VÁLASSZUK az elősütési funkciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

6. HELYEZZÜK el a lehűtött húsgombócokat az előmelegített sütőben.

7. VÁLASSZUK ki a Steak menüpontot, állítsuk be 10 percre és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

8. KENJÜK meg a mázzal a húsgombócokat minden második percben.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link