ADAG
2-4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
250
perc
SÜTÉS
10
perc
HOZZÁVALÓK
- 123 g görög joghurt
- 20 ml olívaolaj
- 2 g paprika
- 1 g kömény
- 1 g tört pirospaprika
- 1 citromlé és héja
- 5 g só
- 1 g frissen őrölt fekete bors
- 4 gerezd fokhagyma, felaprítva
- 454 g csirkecomb csont nélkül,
- bőr nélkül, 38 mm-es darabokra vágva
- 2 fa nyárs, félbevágva
- Olajspray
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a joghurtot, az olivaolajat, a paprikát, a köményt, a piros paprikát, a citromlevet és héjat, a sót, a borsot és a fokhagymát egy nagy tálban.
2. ADJUK a csirkéhez a pácot és tegyük hűtőszekrénybe legalább 4 órát.
3. VÁLASSZUK az előmelegítési opciót és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.
4. VÁGJUK a pácolt csirkecombokat 388 mm-es darabokra és tűzzük fel őket a nyársra.
5. HELYEZZÜK a nyársakat az előmelegített fritőzbe és fújjuk be olajjal.
6. SÜSSÜK 205 fokon 10 percig.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!