Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Joghurtos csirkenyárs

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
250
perc

SÜTÉS
10
perc

HOZZÁVALÓK

  • 123 g görög joghurt
  • 20 ml olívaolaj
  • 2 g paprika
  • 1 g kömény
  • 1 g tört pirospaprika
  • 1 citromlé és héja
  • 5 g só
  • 1 g frissen őrölt fekete bors
  • 4 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • 454 g csirkecomb csont nélkül,
  • bőr nélkül, 38 mm-es darabokra vágva
  • 2 fa nyárs, félbevágva
  • Olajspray

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a joghurtot, az olivaolajat, a paprikát, a köményt, a piros paprikát, a citromlevet és héjat, a sót, a borsot és a fokhagymát egy nagy tálban.

2. ADJUK a csirkéhez a pácot és tegyük hűtőszekrénybe legalább 4 órát.

3. VÁLASSZUK az előmelegítési opciót és nyomjuk meg a Start/ Pause gombot.

4. VÁGJUK a pácolt csirkecombokat 388 mm-es darabokra és tűzzük fel őket a nyársra.

5. HELYEZZÜK a nyársakat az előmelegített fritőzbe és fújjuk be olajjal.

6. SÜSSÜK 205 fokon 10 percig.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link