ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
12 óra 10 perc
6
óra
HOZZÁVALÓK
- 10 csík bacon
- 3 ml szója szósz
- 38 g barna cukor
- 30 g fokhagymás chili szósz
- 5 ml szezámolaj
- 2 ml mirin
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁGJUK félbe vagy harmadba a szalonnacsíkokat. Tegyük félre.
2. TEGYÜK az összes hozzávalót egy tálba és keverjük jól össze.
3. HELYEZZÜK a felvágott szalonnát és a pácot egy zárható műanyag zacskóba. Jól keverjük össze.
4. HAGYJUK 12 órára vagy egy éjszakára a hűtőbe pácolódni.
5. EGYENLETESEN elosztva helyezzük el a bacont a Cosori aszaló tálcái között.
6. SZÁRÍTSUK 75°C-on 6 órán keresztül, vagy amíg elkészül.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!