Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kandírozott édes-csípős bacon

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
12 óra 10 perc

ASZALÁS
6
óra

HOZZÁVALÓK

  • 10 csík bacon
  • 3 ml szója szósz
  • 38 g barna cukor
  • 30 g fokhagymás chili szósz
  • 5 ml szezámolaj
  • 2 ml mirin

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁGJUK félbe vagy harmadba a szalonnacsíkokat. Tegyük félre.

2. TEGYÜK az összes hozzávalót egy tálba és keverjük jól össze.

3. HELYEZZÜK a felvágott szalonnát és a pácot egy zárható műanyag zacskóba. Jól keverjük össze.

4. HAGYJUK 12 órára vagy egy éjszakára a hűtőbe pácolódni.

5. EGYENLETESEN elosztva helyezzük el a bacont a Cosori aszaló tálcái között.

6. SZÁRÍTSUK 75°C-on 6 órán keresztül, vagy amíg elkészül.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link