Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kandírozott szalonna

ADAG
1-2
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
3-6

óra

ASZALÁS
4-5
óra

HOZZÁVALÓK

  • 5 bacon csík
  • 30 ml szójaszósz
  • 32 g barna cukor
  • 30 ml rizsecet
  • 30 ml fokhagyma chili szósz

ELKÉSZÍTÉS

1. BELETESSZÜK az összes hozzávalót egy tálba vagy zacskóba, jól összekeverjük, majd a hűtőben pácoljuk 3-6 órán keresztül.

2. DOBJA KI a pácot, majd tegye a szalonnát a Cosori Air Fryer kosarakba.

3. VÁLASSZA KI a Dehydrate/Aszalás funkciót, állítsa be a hőmérsékletet 60°C-ra és az időt 5 órára, majd nyomja meg a Start/Pause gombot.

4. FORDÍTSA MEG a szalonnát 2½ óránként, hogy garantált legyen az egyenletes aszalás.

5. VEGYÜK KI a szalonnát, ha elkészült.

6. TÁLALJUK azonnal vagy tároljuk légmentesen záródó edényben.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link