ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
SÜTÉS
15-30
perc
HOZZÁVALÓK
- 800 g pisztrángfilé
Mártás
- 500 g vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 dl fehérbor
- 3 dl főzőtejszín
- 1000 g csiperkegomba
- 50 g kapor
ELKÉSZÍTÉS
1. Vágjunk finomra vöröshagymát és fokhagymát és kis olajon pároljuk meg
2. Adjuk hozzá a fehérbort és főzzük vissza a negyedére
3. Adjuk hozzá a tejszínt, majd botmixerrel simára turmixoljuk le és sózzuk borsozzuk
4. Válasszuk ki ZONE 1 AIRFRY funkciót 180°C-on és süssük meg a pisztráng filét 7 percig
5. Mossuk meg a gombát és vágjuk cikkekre
6. Válasszuk ki ZONE 2 GRILL funkciót 240°C-on 10percre és süssük meg a gombát
7. Tegyük a gombát a mártásba és forraljunk rajta még egyet
8. Adjuk hozzá a végén a friss kaprot tálaláskor
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!