Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kárpáti pisztráng

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc

SÜTÉS
15-30
perc

HOZZÁVALÓK

  • 800 g pisztrángfilé

Mártás

  • 500 g vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 dl fehérbor
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1000 g csiperkegomba
  • 50 g kapor

ELKÉSZÍTÉS

1. Vágjunk finomra vöröshagymát és fokhagymát és kis olajon pároljuk meg

2. Adjuk hozzá a fehérbort és főzzük vissza a negyedére

3. Adjuk hozzá a tejszínt, majd botmixerrel simára turmixoljuk le és sózzuk borsozzuk

4. Válasszuk ki ZONE 1  AIRFRY  funkciót 180°C-on és süssük meg a pisztráng filét 7 percig

5. Mossuk meg a gombát és vágjuk cikkekre

6. Válasszuk ki ZONE 2 GRILL funkciót 240°C-on 10percre és süssük meg a gombát

7. Tegyük a gombát a mártásba és forraljunk rajta még egyet

8. Adjuk hozzá a végén a friss kaprot tálaláskor

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link