
Gyors vacsora, finom köret, egészséges előétel...
Ez a recept több alkalomra is tökéletes. Mentsd el és élvezd!
Hozzávalók:
- 500 g kelbimbó
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál juharszirup
- 1 evőkanál balzsamecet
- Só
- Bors
- Dió
Elkészítés:
- A kelbimbót keverjük össze az olívaolajjal, sóval és borssal.
- Süssük a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben 200°C-on 10 percig.
- Keverjük össze a sült kelbimbót juharsziruppal, dióval és balzsamecettel.
- Opcionálisan, ha jobban szeretjük sültebben, további 3 percig süssük 200°C-on.
Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!