Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kelbimbó dióval

 

Gyors vacsora, finom köret, egészséges előétel...

Ez a recept több alkalomra is tökéletes. Mentsd el és élvezd!

Hozzávalók:

  • 500 g kelbimbó
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál juharszirup
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • Bors
  • Dió

Elkészítés:

  • A kelbimbót keverjük össze az olívaolajjal, sóval és borssal.
  • Süssük a Cosori Turbo Blaze forrólevegős sütőben 200°C-on 10 percig.
  • Keverjük össze a sült kelbimbót juharsziruppal, dióval és balzsamecettel.
  • Opcionálisan, ha jobban szeretjük sültebben, további 3 percig süssük 200°C-on.

Elkészítés és praktikák a videóban! KATTINTS! Jó étvágyat kívánunk!

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

 

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link