ADAG
2-4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
8
perc
HOZZÁVALÓK
- 284 g kelbimbó, félbevágva
- 2 csík pancetta, felkockázva
- 20 ml olívaolaj
- 2 g fokhagymapor
- Só és bors, ízlés szerint
- 5 g parmezán sajt, frissen reszelve
ELKÉSZÍTÉS
1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
2. VÁGJUK le a kelbimbó fás részét, majd vágjuk félbe.
3. KEVERJÜK jól össze a kelbimbókat, a felkockázott pancettát, az olívaolajat, a fokhagymaport és a borsot egy nagy tálban.
4. TEGYÜK be ezt a keveréket az előmelegített sütőbe.
5. VÁLASSZUK ki a Root Vegetables menüpontot, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Félidőnél ne felejtsük el megrázni a kosarat. (Az emlékeztető figyelmeztet erre minket)
6. SZÓRJUK meg parmezán sajttal, majd tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!