Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kelbimbó pancettával

ADAG
2-4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
8
perc

HOZZÁVALÓK

  • 284 g kelbimbó, félbevágva
  • 2 csík pancetta, felkockázva
  • 20 ml olívaolaj
  • 2 g fokhagymapor
  • Só és bors, ízlés szerint
  • 5 g parmezán sajt, frissen reszelve

ELKÉSZÍTÉS

1. VÁLASSZUK ki az előmelegítési opciót a Cosori Air Fryer gépünkön és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.

2. VÁGJUK le a kelbimbó fás részét, majd vágjuk félbe.

3. KEVERJÜK jól össze a kelbimbókat, a felkockázott pancettát, az olívaolajat, a fokhagymaport és a borsot egy nagy tálban.

4. TEGYÜK be ezt a keveréket az előmelegített sütőbe.

5. VÁLASSZUK ki a Root Vegetables menüpontot, majd nyomjuk meg a Start/Pause gombot. Félidőnél ne felejtsük el megrázni a kosarat. (Az emlékeztető figyelmeztet erre minket)

6. SZÓRJUK meg parmezán sajttal, majd tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link