ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
15
perc
FŐZÉS
52
perc
HOZZÁVALÓK
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 vöröshagyma vékonyra szeletelve
- Só ízlés szerint
- 1 teáskanál őrölt kurkuma
- 2 teáskanál curry por
- 3 evőkanál thai vörös curry paszta
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 doboz cukormentes kókusztej (382g)
- 1/2 evőkanál halszósz
- 2 teáskanál barna cukor
- 2 konzerv csicseriborsó (egyenként 454 g), lecsepegtetve és leöblítve
- 30 g friss koriander durvára vágva
- Basmati rizs, párolva, tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS
1. Állítsuk a COSORI rizsfőzőn a módot Sauté értékre, az időt 12 percre, majd érintsük meg a Start gombot.
2. Öntsünk olajat a belső edénybe, majd adjunk hozzá a hagymát és egy csipet sót. Pároljuk 10 percig.
3. Adjuk hozzá a kurkumát, a curryport, a thai vörös curry pasztát és a paradicsompürét, főzzük további 2 percig.
4. Adjuk hozzá a kókusztejet, a halszószt, a barna cukrot és a csicseriborsót, és keverjük össze.
5. Állítsuk a módot Slow Cook (Lassú főzésre), az időt 40 percre, majd érintsük meg a Start gombot.
6. Nyissuk ki a fedőt, és ha kész, keverjük hozzá a friss koriandert. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.
7. Tálaljuk a csicseriborsót párolt basmati rizzsel
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!