ADAG
3
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
8
perc
SÜTÉS
6
perc
HOZZÁVALÓK
- 27 g sima liszt
- 5 g só ketté elosztva
- 1 g fekete bors ketté elosztva
- 1 g fokhagymapor ketté elosztva
- 2 g paprika ketté elosztva
- 2 nagy tojás, felverve
- 15 ml tej
- 28 g panko zsemlemorzsa
- 40 g cukrozatlan kókuszreszelék
- 227 g nagy garnélarák, hámozott és kidolgozott (farokkal)
- Olaj spray
ELKÉSZÍTÉS
1. KEVERJÜK össze a lisztet és a fűszerek felét egy tálban.
2. KEVERJÜK habosra a tojást és a tejet egy külön tálban.
3. KEVERJÜK össze egy harmadik tálban a panko zsemlemorzsát, a kókuszt, valamint a fűszerek másik felét.
4. FORGASSUK bele az összes garnélarákot a lisztbe, majd mártsuk tojásba és végül a zsemlemorzsás kókuszreszelékbe. Ezt követően ismét megmártjuk a tojásban és a morzsában, majd félretesszük.
5. TEGYÜK a sütőbetétet a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, majd helyezzük a garnélarákot a sütőbetétre.
6. PERMETEZZÜK be a garnélákat olajspray-vel.
7. VÁLASSZUK a Seafood funkciót, állítsuk be az időt 6 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.
8. KIVESSZÜK ha kész, és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!