Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kókuszos garnélarák

ADAG
3
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
8
perc

SÜTÉS
6
perc

HOZZÁVALÓK

  • 27 g sima liszt
  • 5 g só ketté elosztva
  • 1 g fekete bors ketté elosztva
  • 1 g fokhagymapor ketté elosztva
  • 2 g paprika ketté elosztva
  • 2 nagy tojás, felverve
  • 15 ml tej 
  • 28 g panko zsemlemorzsa
  • 40 g cukrozatlan kókuszreszelék
  • 227 g nagy garnélarák, hámozott és kidolgozott (farokkal)
  • Olaj spray

ELKÉSZÍTÉS

1. KEVERJÜK össze a lisztet és a fűszerek felét egy tálban.

2. KEVERJÜK habosra a tojást és a tejet egy külön tálban.

3. KEVERJÜK össze egy harmadik tálban a panko zsemlemorzsát, a kókuszt, valamint a fűszerek másik felét.

4. FORGASSUK bele az összes garnélarákot a lisztbe, majd mártsuk tojásba és végül a zsemlemorzsás kókuszreszelékbe. Ezt követően ismét megmártjuk a tojásban és a morzsában, majd félretesszük.

5. TEGYÜK a sütőbetétet a Cosori forrólevegős okossütő kosarába, majd helyezzük a garnélarákot a sütőbetétre.

6. PERMETEZZÜK be a garnélákat olajspray-vel.

7. VÁLASSZUK a Seafood funkciót, állítsuk be az időt 6 percre, majd nyomjuk meg a Start/Szünet gombot.

8. KIVESSZÜK ha kész, és tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link