Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KOLBÁSZ BORSSAL ÉS HAGYMÁVAL

ADAG
4
főre

ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc

SÜTÉS
15
perc

HOZZÁVALÓK

  • 2 édes vagy csípős olasz kolbász (680 gramm), 13 milliméteres szeletekre vágva
  • 1 piros kaliforniai paprika, kimagozva és fél centiméteres szeletekre vágva
  • 1 sárga hagyma, vékonyra szeletelve
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ½ teáskanál szárított oregánó
  • ½ teáskanál só
  • ¼ teáskanál fekete bors

ELKÉSZÍTÉS

1. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.

2. Válasszuk ki a Steak funkciót, állítsuk be az időt 15 percre, majd koppintsunk a Start/ Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre az előmelegítéshez.

3. Tegyük az összes hozzávalót egy közepes tálba.

4. Helyezzük a paprikát, hagymát és kolbászt az előmelegített sütőtálcára.

5. Rázzuk meg a paprikát és a kolbászt a sütés felénél. A Shake Reminder (rázási emlékeztető) jelezni fog, amikor itt az ideje.

6. Vegyük ki, ha kész és tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

COSORI forrólevegős fritőz
- tapasztalatok, tippek és receptek

Link