ADAG
4
főre
ELŐKÉSZÍTÉS
5
perc
SÜTÉS
15
perc
HOZZÁVALÓK
- 2 édes vagy csípős olasz kolbász (680 gramm), 13 milliméteres szeletekre vágva
- 1 piros kaliforniai paprika, kimagozva és fél centiméteres szeletekre vágva
- 1 sárga hagyma, vékonyra szeletelve
- 1 evőkanál olívaolaj
- ½ teáskanál szárított oregánó
- ½ teáskanál só
- ¼ teáskanál fekete bors
ELKÉSZÍTÉS
1. Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
2. Válasszuk ki a Steak funkciót, állítsuk be az időt 15 percre, majd koppintsunk a Start/ Pause (Indítás/Szünet) lehetőségre az előmelegítéshez.
3. Tegyük az összes hozzávalót egy közepes tálba.
4. Helyezzük a paprikát, hagymát és kolbászt az előmelegített sütőtálcára.
5. Rázzuk meg a paprikát és a kolbászt a sütés felénél. A Shake Reminder (rázási emlékeztető) jelezni fog, amikor itt az ideje.
6. Vegyük ki, ha kész és tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor további tartalmakért kövess minket Facebookon, Instagramon és Tiktokon is! Valamint ne hagyd ki az aktív és segítőkész Facebook csoportunkat, ahol naponta tippek, tanácsok és receptek érkeznek.Továbbá a Pinterest-profilunkon is jelentkezünk folyamatosan frissülő tartalmakkal, amelyek napról-napra inspirációval látnak el a sütés és főzés terén! Kevesebb idő a konyhában, kompromisszumok nélkül a COSORI segítségével!